Kinderkoor

 

Vanaf groep 4 mag je op het kinderkoor. Wanneer je je inschrijft, krijg je een koormapje in een koortasje. Deze hoor je daarna iedere repetitie mee te nemen.


Het kinderkoor is verdeeld in twee groepen. Iedere repetitie begint gezamenlijk en splitst dan ongeveer een half uur op. De eerste groep kan dan op een rustiger tempo de nieuwe liedjes instuderen en speelsgewijs werken aan zuiverheid, stemvorming en podiumpresentatie. De tweede groep repeteert op hoger tempo en werkt daarnaast aan meerstemmig zingen en eigen repertoire.

De verdeling van de twee groepen gebeurt aan de hand van leeftijd en niveau. Kinderen die bij de tweede groep zingen, kunnen later doorstromen naar het tienerkoor.

Tienerkoor

 

Het tienerkoor is bedoeld voor kinderen die al veel ervaring hebben met zingen. Zit je op de middelbare school en hou je van zingen? Kom dan bij het tienerkoor!

 

Het tienerkoor heeft eigen repertoire met veel verschillende soorten muziek. Denk aan pop, musical, klassiek of gospel. Zo blijven de repetities lekker afwisselend en krijg je de kans om jezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen.

Daarnaast werken de tieners met de methode 'jongleren' waarmee je van blad leert zingen. Tijdens de repetities wordt er dan ook met bladmuziek gewerkt.

Nieuwe Leden

 

Nieuwe leden mogen eerst drie keer vrijblijvend mee komen doen, voordat ze besluiten lid te worden van het koor.

 

Bij inschrijving krijgen de kinderen een koormap. Voor het tienerkoor krijg je ook een werkboek voor 'jongleren'. Zorg ervoor dat je deze iedere week meeneemt.

De jaarlijkse contributie voor het seizoen 2015/2016 bedraagt 35 euro (vroegbetalers krijgen 5 euro korting). Er wordt eenmalig inschrijfgeld gevraagd van 5 euro.

 

Omdat we vaak naar projecten toe werken, is het niet mogelijk om op ieder moment in het jaar op het koor te komen.

Nieuwe leden voor het kinder- en tienerkoor kunnen momenteel instromen!