IMG_1750.jpg

Koorklas

 

Vanaf groep 4 mag je op het kinderkoor, maar al jaren vragen kinderen uit groep 2 en 3 of zij niet toch bij EigenWijs mogen zingen. Voor de kerstmusical was er daarom eind 2015 het schapenkoor gestart, zodat ook jonge zangers mee konden doen.


Na de musical wilden deze kinderen graag blijven zingen. Daarom hebben we toen de koorklas gestart voor kinderen vanaf vijf jaar die van zingen en muziek houden. In de lessen wordt er gewerkt aan muzikale ontwikkeling, zangtechniek en plezier voor zingen. Er wordt aandacht besteed aan solmiseren en ritmegevoel, maar er is ook altijd wel tijd voor een zangspelletje. De koorklassers treden zo nu en dan op met hun oudere collega's van het kinderkoor en tienerkoor.

De koorklas is een voorbereidende groep op het kinderkoor. Wanneer de kinderen naar groep 4 gaan, stromen ze door naar het kinderkoor.

Nieuwe Leden

 

Ben je 5 jaar of ouder en wil je een keer komen kijken? Stuur even een mailtje wanneer je wilt komen kijken. Voor de koorklas is een minimum van 6 en maximum van 15 leden.

 

Nieuwe leden mogen eerst drie keer vrijblijvend mee komen doen, voordat ze besluiten lid te worden van het koor.

De lessen zijn op vrijdagmiddag in de Ontmoetingskerk.

 

Bij inschrijving krijgen de kinderen een koormap.

De jaarlijkse contributie bedraagt 35 euro. Er wordt eenmalig inschrijfgeld gevraagd van 10 euro.

Er is op dit moment geen koorklas. Houd onze kanalen in de gaten voor een update over wanneer we weer een koorklas starten.